×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

  • تاریخ انتشار : 1402/05/09 - 09:55
  • بازدید : 252
  • تعداد بازدید : 245
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

کسب ایمپکت فاکتور مجله Archives of Pediatric Infectious Disease مرکز تحقیقات عفونی اطفال

 ژورنال علمی - پژوهشی Archives of Pediatric Infectious Disease مرکز تحقیقات عفونی اطفال به سردبیری خانم دکتر صدیقه رفیعی طباطبایی موفق به کسب ایمپکت فاکتور 0/7 در سال 1402 شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات عفونی اطفال در نشستی که با حضور دکتر علیرضا زالی رئیس دانشگاه و سایر سردبیران مجلات در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد از تلاش سردبیران مجلاتی که موفق به کسب IF (ضریب تاثیر)  شده بودند تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه رییس دانشگاه با اشاره به این که در سالهای اخیر به یک اشباع نسبی از نظر کمی در مجلات دانشگاه رسیدیم، استراتژی دانشگاه در حوزه مجلات را افزایش کیفیت برشمرد و کسب این دستاورد و درخشش مجلات دانشگاه از نظر IF  در میان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را نشان دهنده صحیح بودن این استراتژی عنوان کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: باید در هر دو حوزه علم و فناوری رشد متوازن و متعادلی داشته باشیم و از افراط و تفریط پرهیز کرد. دانشگاه ما علمدار فناوری و تکنولوژی است اما زیربنای تکنولوژی علم و دانش است بنابراین باید به بحث مرجعیت علمی نیز توجه داشته باشیم.

به گفته رییس دانشگاه علیرغم چالش‌های موجود، برقراری ارتباطات بین‌المللی برای رشد مجلات عامل مهمی محسوب می‌شود.

دکتر زالی IF را کماکان فاکتور مهمی برای مجلات برشمرد که اثر مهمی از نظر بررسی آکادمیک و پرستیژ در نظام جهانی داراست.

چاپ مجله به زبان انگلیسی، انتخاب دقیق مقالات، حضور در بازار اوپن اکسس، رفرنس دادن مقالات به یکدیگر، مجلات مروری(ریویوارتیکت)،  توجه به سایر سنجه‌ها از جمله سایمگو واسکوپوس و...،  استفاده از ظرفیت نیروهای طرحی و نخبه برای مجلات، تهیه بسته‌ای برای رفع کمبود نیروی انسانی در حوزه مجلات برخی از مسایل مطرح شده توسط رییس دانشگاه در این نشست بود.

دکتر زالی خاطرنشان کرد: مجله در واقع تریبون اصلی و دریچه‌ای به پژوهش و رشد آکادمیک است و امیدوارم که در این راه پرتلاش برای ارتقا و تعالی پژوهش دانشگاه همواره موفق باشید.

رییس دانشگاه در خاتمه سخنان خود ضمن تقدیر از تلاش و زحمات سردبیران مجلات در راستای کسب این توفیق، حمایت‌های دکتر افشین زرقی و زحمات دکتر فروزان کریمی در راستای ارتقای مجلات دانشگاه را ستودنی و شایسته تقدیر برشمرد.

دکتر زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز ضمن تقدیر از درخشش مجلات علمی پژوهشی دانشگاه در عرصه بین‌المللی گفت: بر اساس آخرین رتبه بندی موسسه کلاریویت انالیتیک 13 مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی موفق به ورود به کسب ضریب تاثیر شدند که رکوردی بی‌نظیر در بین مجلات کشور است.

به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی تهران با 10 مجله و دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هفت مجله در رده‌های بعدی این رتبه بندی در کشور قرار دارند.

دکتر زرقی افزود: 11 مجله از این مجلات برای اولین بار موفق به کسب IF شده و مجله Archives of academic emergency medicine دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با ضریب تاثیر 5.4 کسب شده در صدر جدول بین مجلات علوم‌ پزشکی کشور قرار دارد.

وی یادآور شد که به دنبال افزایش کمی مجلات دانشگاه نیستیم و شعار ما کیفی سازی است. مجلات با ایمپکت فاکتور(ضریب تاثیر) بالا می‌تواند به دانشگاه در مسیر رشد کمک کند.

تبادل استفاده از تجربیات یکدیگر، اهتمام به ظرفیت‌های داخلی، اهتمام ویژه و تقویت حمایت از نیروهای پژوهشی از جمله سرباز نخبه و دستیار پژوهشی و... برخی از موضوعات مطرح شده توسط دکتر زرقی در این نشست بود.

در پایان این نشست با اهدای لوح تقدیر و هدایایی از زحمات سردبیران مجلات علمی پژوهشی دانشگاه تقدیر شد.

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 129800
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

تنظیمات قالب